SELSKAPSMAT

Er dette din første bestilling hos oss ? Da er det viktig at du leser Praktisk info

Forretter- 145,- per porsj.

  • Lett varmebehandlet laks, smørsaus, spekeskinke, hvite asparges (fisk, laktose)
  • Dampet torsk, rotgrønnsakepure, nøttevinegrett.(fisk, laktose, nøtter)
  • Salat med reker, lime, chilli og koriander (skalldyr)
  • Sprøstekt laks på byggrynsalat (gluten , fisk)
  • Parmaskinke med ruccola, parmesan og pinjekjerner (laktose)
         minste bestilling 20 porsj. 

Hovedretter - 435,- per porsj.

  • Stekt sei, bakte små tomater fra Finnøy, urtesaus, kokte poteter med persille, glasert gulrot med honning (fisk, laktose)
  • Sursteik med smakfull saus, poteter, sennepskremet rosenkål, glasert gulrot med honning og waldorfsalat (laktose, egg, sennep, nøtter, selleri)
  • Indrefilet av storfe med rødvinsaus, urtestekte rotgrønnsaker, brokkolini,  timianstekte poteter (laktose)
  • Stekt laks med honning og hasselnøtter servert med kålrotstappe, bakte små løk, urtestekte potetbåter og fersk grønn salat (fisk, nøtter)
            minste bestilling 20 porsj. 

Dessert - 125,- per porsj.

  • Panna cotta med skogsbærsaus (laktose)
  • Creme brulle (laktose, egg)
  • Karamellpudding (laktose, egg)